UTLEIE LOKALER

KIRKESALEN ER DEKKET TIL FEST

Trenger du å leie lokale for kristne møter, konsert, minnestund eller seminarer. Så har vi sikket lokaler som passer for deg.

Kontakt tlf. for utleie mob. 93082510 (Pastor Ingnar)

Epost; leder@pinsekirkensalenski.no

STORE SALEN OG LILLE SALEN

Store sal egner seg svært bra til store festlige feiringer med servering, og har TILGANG  til et brukervennlig og stort kjøkken. Kirke salen kan leies ut til festsal. Den kan rommer inntil 300 sitteplasser som møte sal, eller med bord for servering for inntil 130 personer.

Lillesal, her har vi våre tirsdags formiddags treff, og kan samle ca 35 personer til bords.

HVOR ER VI?

INGANGEN TIL PINSEKIRKEN ER TIL HØGRE FOR JYSK. SENTRUMSVEIEN 4. ANDRE ETG.  1400 SKI

Akustikken er svært bra og lokalet egner seg for forskjellige konserter, og med opptakk for DVD og CD.

Siteplasser nede i storesal og lillesal sammen, er ca inntil 250. så er galleri og platform i tillegg.

Kontaktinformasjon: Pinsekirken Salen Ski, Sentrumsveien 4, Postboks 141, 1400 Ski

Tel: 93 08 25 10. E–post: leder@pinsekirkensalenski.no. Bank: 1100 40 65346.